perjantai 31. toukokuuta 2013

Sormet syyhyävät

Vaikka en olekaan himoneuloja, nyt sormet syyhyävät päästä aloittamaan. Tällä viikolla olen ostanut muutaman lankakerän. Nalle-langat ja kirjavat langat on tarkoitettu sukkiin, isoin lankakasa puseroon ja kaksi pienempää kerää tiskirättiin ja johonkin virkkaustyöhön. En kyllä lupaa käyttää kaikkia näitä lankoja tämän hulluttelun aikana.


Eilen tarkistin puikkovarastoni, jota täydensin tänään kolmosen sukkapuikoilla. Viitosen 40-senttiset pyöröpuikot pitää vielä hankkia, muuten oletan pärjääväni niillä puikoilla ja langoilla, mitä kotoa löytyy. Tosin olen ensi viikolla saamassa vielä jonkinlaisen pussin jämälankoja kaver(e)iltakin.

Mitään lopullista suunnitelmaa kaikista 22 työstä en ole tehnyt, eikä alustavassakaan suunnitelmassa ole vielä niin monta työtä. Tänään olen selaillut mm. viime vuoden hullutuksen sivuja ja etsinyt kivoja ideoita - ja onhan niitä löytynytkin. Esittäytyessäni hullutuksen sivulla ilmoitin tekeväni vain pieniä töitä, jotta ne varmasti myös valmistuvat, mutta kas kummaa - ensimmäiseksi KYHäelmäkseni taidan aloittaa huomenna neulepuseron. Niinpä siis luultavasti teen puseron ja 21 pientä työtä, joista suurimmat ovat mahdollisesti kahdet sukat. Muita suunnitelmia tällä hetkellä ovat mm. tiskirätit, joulupallot ja kirjamerkit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti