keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kyhäilemään

Toki bloggaus on joskus mielessä käynyt, mutta enpä ole koskaan saanut aloitettua. Nyt päätin osallistua Kesäyön hullutukseen ja samalla tehdä oman blogin, jotta voin kertoa ja näyttää kuvia KYHäelmistäni. Aluksi bloggaukset varmaan liittyvät pääasiassa juuri neulomiseen ja virkkaukseen.

Lankakäsitöitä enemmän harrastan kirjansidontaa, ainakin ajoittain. Kuvia aikaisemmin sitomistani kirjoista laitan tänne varmaan melko pian, uusista töistä sittten sitä mukaa kun niitä syntyy. KYHin takia tuskin ennen elokuuta.

Kuulun bookcrossareihin ja kirjoittelen kommentteja sen kautta lukemistani kirjoista bookcrossing-sivustolle. Läheskään kaikki lukemani kirjat eivät kuitenkaan ole bc-kirjoja, joten tännekin varmaan kirjoittelen kirjoista, joita voin suositella muillekin. Jokaista lukemaani kirjaa en aio kommentoida. Tuolla bc-sivustolla olen tällä samalla nickillä.

Ajattelen, siis olen. Pyöräilen, siis elän. Niinpä saatan joskus blogata pyöräilystä, mutta siitä ei taida juuri kuvia tulla, koska en juurikaan malta pysähtyä kuvaamaan. Mutta silloin tällöin lähden pyörällä nimenomaan kuvaamaan jotakin, ja niitä kuvia saatan laittaa tännekin.

2 kommenttia: